Timefortrain е сайт за фитнес упражнения, здравословен начин на живот и хранене. Ние се стремим да информираме и образоваме обществото в тази сфера.

Не вярваме също така, че сте мързеливи, или че не се трудите достатъчно. Вярваме, че се нуждаете от малко помощ, относно къде да фокусирате вниманието и енергията си.

Вашето тяло трябва да се чувства превъзходно

Това означава да:

  • спите добре;
  • да се събудите презаредени с енергия;
  • тренирате и работите здраво;
  • да си почивате пълноценно.

Предоставяме ви упражнения, които ще ви дадат всичко необходимо според това, каква е вашата цел – да сте по-енергични, да станете по-здрави и да научите нови умения. Знаем как да увеличите максимално резултатите си чрез препоръчаните тренировъчни програми.

Вашите тренировки и режими ще бъдат умни, безопасни и прогресивни.

Фитнесът не е достатъчен

За да бъдете наистина удовлетворени от това което правите, трябва да спазвате някои правила:

Общоприети правила във фитнес залата:

    • Винаги поздравявай трениращите около теб, когато влезеш в тренировъчния обект;

Много хора, когато влезнат в залата за тренировка, не поздравяват хората които са там. Няма значение дали ги познавате или не. По този начин, вие приветствате тези хора, които са там поради същата причина която и вие. Ще станете познати и приятели не само във фитнеса, но и навън. Хубаво е когато човек знае че има на кой да разчита за помощ по време на тренировката си. Съгласни сте нали?

    • Носете си чисти гуменки и маратонки;

Подреждайте залата след себе си – тук много от вас ще бъдат съгласни с това, че в повечето фитнес зали има голям хаус. Този безпорядък се дължи на това, че никой не поставя обратно тежестите си от където ги е взел. Не бъдете такива хора. Да, има човек който да се грижи за подредбата на залата, но няма да ви навреди ако подреждате след себе.

Трябва да уважавате мястото където тренирате. Там се сбъдват мечти, ставате по силни, по-енергични и с чист ум. Ако не уважавате залата и тя няма да ви уважава.