Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/timedc7q/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/timedc7q/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/timedc7q/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Диети за мъже жени и начинаещи | TimeforTrain.com Диети за мъже жени и начинаещи | TimeforTrain.com

Как да отслабваме – работещ вариант за 1 месец

Как да отслабваме - работещ вариант за 1 месец

Забравете строгите диети и изтощителните тренировки. Нашето тяло е много гъвкава система, която бързо реагира на най-малките промени в обичайния начин на живот. Така че загубата на няколко килограма изобщо не е трудно. Пийте вода Пийте 1,5–2 литра вода на ден, в допълнение към чай, кафе, компоти и кисело мляко за пиене. Започнете всяка сутрин […]

Read More

Планът на диетата GM: изгаряте мазнини само за 7 дни

Диета GM - 7 | Timefortrain.com

GM диетата, известна още като диета на General Motors, е план, който обещава да ви помогне да загубите до6,8 кг само за една седмица. Какво представлява GM диетата Предполага се, че е създадена за служителите на General Motors през 1985 година. Тя се казва, че е разработена с помощта на американското министерство на земеделието и […]

Read More

Диета 5:2

Ръководството на начинаещия за диета 5:2 Постоянното гладуване е модел на хранене, който включва редовно гладуване. Диетата 5: 2, известна още като „Бърза диета“, понастоящем е най-популярната. Тя беше популяризирана от британския лекар и журналист Майкъл Мосли. Диетата се нарича 5: 2, защото пет дни от седмицата са нормални дни на хранене, докато другите две […]

Read More

Не е необходимо диетата да бъде строга и ограничена за постигането на дадени резултати. Започнете с избора на разнообразни храни от всички основни групи, включително плодове и зеленчуци, сухо месо или източници на протеини, млечни или калциеви, зърнени и зърнени култури и здравословни масла и мазнини. Разбира се, добре е да имате някакви лакомства под ръка, но намаляването на преработените храни е достатъчно да поддържате здравословно тегло – и е добре за сърцето и цялото тяло.

По-лесно отслабване

Храненето на по време на диетатата, включваща много пресни плодове и зеленчуци с плътни хранителни вещества, пълнозърнести зърнени храни и бобови растения и сухи източници на протеини, ще ви помогне да отслабнете и ще ви снабди с всички хранителни вещества, от които се нуждаете. Възможно е да отслабнете, ако ядете нискокалорични храни, но това не е най-идеалния вариант да задържите резултатите, които сте постигнали.

По-лесно натрупване на тегло

Въпреки че загубата на тегло е в основата на повечето търсения в мрежата, някои хора е нуждаят от план за покачване на мускулна маса.

Изборът на здравословни енергийно-плътни храни като ядки, семена и сушени плодове може да ви помогне да натрупате здравословно тегло, без да прибягвате до калорични храни.

Намалява риска от диабет

Липса на здравословни хранителни навици и затлъстяване са два основни рискови фактора за развитие на диабет тип 2. От друга страна, увеличаването на приема на здравословни храни и загуба на излишно тегло (ако имате наднормено тегло) може да помогне за намаляване на риска от диабет тип 2 в бъдеще.

Ползи за сърцето

Диета, богата на риба, ядки, плодове, зърнени храни и зеленчуци, осигурява на тялото ви омега-3 мастни киселини и мононенаситени мазнини, които са полезни за сърцето ви. Този тип също улеснява избягването на повечето трансмазнини, които са свързани със сърдечно-съдови заболявания.

Намалява риска от инфаркт

Приемането на “лоши храни”, употребата на много алкохол, наддаването на тегло и обилната консумация на червени и преработени меса са свързани с по-висок риск от някои форми на рак.
Въпреки че е трудно да се каже със сигурност, че някои конкретни храни предотвратяват рака, консумацията на здравословни такива като цяло може да намали риска от рак.

Пример за вашите деца

Нереалистично е да очаквате децата да ядат броколи (поне доброволно), ако самите вие не ядете нещо зелено. Показването на добър пример на вашето дете, когато става дума за здравословни храни, им показва, че цените доброто хранене.Вкарването на децата в кухнята, за да ви помогнат да приготвите тези ястия, е един чудесен начин да ги мотивирате да опитат нови храни.

Спестява пари

Храненето на здравословна, балансирана диета може да ви осигури всички основни витамини и минерали, от които се нуждаете всеки ден – и може да премахне необходимостта от закупуване на хранителни добавки.

Повече енергия

Здравословното хранене осигурява необходимите за енергията въглехидрати, заедно с достатъчно витамини от групата Б комплекс. На първо място започнете със здравословна закуска, която ще ви държи в кондиция през цялата сутрин. Изводът е, че правилното хранене е най-важното нещо, което можем да направим за общото ни ниво на фитнес и енергия.