Бактериите са навсякъде около нас, а ние не можем да се изолираме от тях напълно. Хеликобактер пилори е също сред патогените, които ни заобикалят определят се като причина номер едно за появата на гастрити, язви и дори рак на стомаха, което прави елиминирането им задължително. Това може да се случи и посредством билки, които помагат за тяхното унищожаване, но и за подпомагането на организма като цяло. Хеликофикс е добър препарат, който е от класа на адювантите, и успешно се бори с болестотворната бактерия. Хранителната добавка се използва като допълнителна помощ по време на лечение, а не основно средство. 

ХеликофиксКакви са симптомите на заразяването с Хеликобактер пилори

Ако се оригвате често, имате болки в стомаха, чувствате се подути и нямате апетит, може да се касае за инфекция с бактерията Хелико пилори. Най-добрият начин да потвърдите или опровергаете това съмнение е да направите кръвно или фекално изследване, което ще ви даде информация за клиничната картина. Ако резултатът е положителен, следва да се проведе лечение, в което да се добави Хеликофикс. 

Как да проведем лечение, разказват от онлайн магазин Биотика

Унищожаването на Хеликобактер може да се превърне в епична битка, защото бактерията е много упорита и доста често рецидивира. Консервативното лечение включва паралелния прием на два антибиотика, но дори и то не дава пълна гаранция за успешното излекуване в дългосрочен план. Провеждането на специална диета, с цел намаляване на киселинността в стомаха, и приемът на хранителни добавки, като Хеликофикс, са също два метода, които се радват на висока успеваемост. 

Какво е приложението на натуралната добавка Хеликофикс 

Препаратът се използва при доказана инфекция с Хеликобактер пилори. Приложението му се състои в следното: 

  • повишаване на защитните сили на организма когато имунитетът ни е силен, шансът да се заразим с вируси и бактерии е значително по-малък; 
  • елиминиране на патогенните бактерии Хеликофикс се бори успешно с Хеликобактер пилори, който е главен виновник за появата на гастрит, язва и дори карцином; 
  • подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт правилното усвояване на храната е важно за общото ни здраве и отсъствието на болезнени усещания, в това число и поява на газове. 

Статистиката показва, че над 90% от случаите на гастрит и язвена болест се дължат на бактерията Хеликобактер, която може да вирее дори и във високо киселинна среда, каквато е тази в стомаха. Доказано е, че в организма на всеки човек има минимални количества от бактерията, чиито стойности не бива да превишават нормата. Ако това се случи, производството на стомашна киселина ще бъде нарушено, а това може да доведе и до различни заболявания, в това число и рак. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *